Diensten


Communicatieadvies

Interne communicatie

Of het nu gaat om veranderingen, crisisbeheersing, employee engagement; zonder goede communicatie lost geen enkele organisatie dit op. LPJB Communicatie maakt een zorgvuldige analyse van uw vraagstuk, komt met een tactisch en strategisch advies. De productie van alle soorten communicatiemiddelen kan voor u worden verzorgd.

Externe communicatie

LPJ Burgering Communicatie ontwikkelt uw communicatiestrategie naar externe stakeholders. Klanten, politiek, aandeelhouders, omwonenden; uw organisatie krijgt met veel externe partijen te maken. Zorgvuldige communicatie helpt u verder om effectief te zijn in al die relaties.

Communicatieplannen kunnen in het Nederlands of desgewenst in het Engels worden gemaakt.

Mediatraining

Lukas Burgering is een zeer ervaren woordvoerder, die soms met goed nieuws en soms met minder goed nieuws de media tegemoet trad. Lukas sprak namens zijn opdrachtgevers met radio, TV, persbureaus, kranten en tijdschriften.

Voor uw organisatie of bedrijf kan LPJ Burgering Communicatie de woordvoering op een specifiek dossier verzorgen. Zie daarvoor woordvoering.

Maar u wilt zelf ook in staat zijn uw organisatie of bedrijf te vertegenwoordigen in de media. En dat kan alleen als u zich goed voorbereidt. Ons advies: sta niet onvoorbereid of ongetraind de media te woord, al weet u nog zo goed wat de juiste antwoorden op de vragen zijn. Woordvoering is een vaardigheid, die iedereen moet leren.

Een mediatraining wordt op maat gemaakt. Wilt u algemene vaardigheden leren, of bereidt u zich voor op een specifiek optreden of evenement? Gaat u alleen de media te woord staan, of wilt u samen getraind worden? Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Interim

LPJ Burgering Communicatie kan voor korte of langere tijd ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld bij ziekte of langere afwezigheid van de manager of directeur van uw communicatieafdeling. Voor zowel interne als externe communicatie.

Afspraken worden op maat gemaakt, afhankelijk van uw behoefte en vraagstuk. Neem contact op voor een gesprek.

Lukas Burgering heeft de communicatieafdeling van een multinational geleid. Hij is zeer ervaren in het omgaan met sensitieve dossiers in complexe, politieke of beursgenoteerde situaties. Hij werkte nauw samen met hoofdkantoren in andere landen.

Woordvoering

Lukas Burgering is een zeer ervaren woordvoerder, die soms met goed nieuws en soms met minder goed nieuws de media tegemoet trad. Lukas sprak namens zijn opdrachtgevers met radio, TV, persbureaus, kranten en tijdschriften.

Voor uw organisatie of bedrijf kan LPJ Burgering Communicatie de woordvoering op een specifiek dossier of evenement verzorgen.

Vraag naar Lukas’ trackrecord op dit gebied.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u zelf graag uw organisatie vertegenwoordigt in de media. LPJ Burgering Communicatie verzorgt daarvoor ook mediatrainingen of stelt samen met uw afdeling communicatie heldere en effectieve woordvoeringslijnen op.