09 dec 2022 – Dit Blog

Al sinds mei 2014 verschijnt op deze site elke week een blog. Ruim zeven-en-een-half jaar, elke week om en nabij de 250 woorden. Ik heb eens door al die blogs gebladerd en er is er gelukkig niet één, waarvan ik vandaag denk: Had ik dat nu maar niet geschreven. Sterker nog, af en toe heb ik voorspellingen gedaan die nog uitkwamen ook.

Wel kom ik tot de conclusie dat het steeds lastiger wordt om elke week een onderwerp te vinden. Natuurlijk zou ik vandaag moeiteloos 250 woorden kunnen schrijven over de communicatie van de FIFA, de communicatie van Van Gaal, de documentaire van Harry en Meghan en vast nog veel meer. Maar ik denk steeds vaker dat ik mezelf moet gaan herhalen. Mijn boodschap over communicatie is in die honderden blogs nu wel duidelijk, denk ik.

Daarom ga ik de frequentie van dit blog verlagen. In plaats van elke week ga ik eens uitproberen of het werkt als ik eens per 14 dagen een blog op deze site zet. Ik weet dat ik een vaste groep volgers heb: jouw reactie is zeer welkom, mail me (lukas@lpjb.nl) of laat een reactie hieronder achter. Zoals jullie dat al jaren doen met een reactie, een mailtje of zelfs een appje. Ik heb alle reacties altijd erg gewaardeerd.

Op 16 december dus geen blog, het zal vooral voor mij een beetje gek zijn. We zien elkaar de 23e weer.

Lukas

3 reacties op “09 dec 2022 – Dit Blog”

 1. Irene schreef:

  Als jij dat fijner vindt, moet je dat vooral doen. Maar mij heeft het nog nooit verveeld. Dus ik heb 0 bezwaar tegen elke week

 2. Otto Albrecht schreef:

  Ik kan me voorstellen dat het moeilijker wordt om iedere week iets nieuws te schrijven.
  Maar ik waardeer je blog zeer en kijk er iedere week naar uit.
  Van mij mag je graag het werkritme volhouden.
  Groet,

 3. Joke Driessen schreef:

  Hoi Lukas, ik vind je blogs altijd leuk en vaak leerzaam om te lezen. De frequentie is aan jou, als ik ze zelf zou schrijven zou ik wekelijks wel als belasting (werk!) ervaren denk ik. Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *