25 mrt 2022 – Uitdaging

Nadat deze week het Centraal Stembureau in mijn gemeente de definitieve uitslag bepaalde en afgelopen dinsdagavond de gemeenteraad de uitslag nog eens vaststelde, staat het dan nu echt vast. De komende vier jaar mag ik namens de PvdA de inwoners van Stichtse Vecht vertegenwoordigen als gemeenteraadslid. Volgende week woensdag zal ik de eed afleggen in een ceremoniƫle raadsvergadering. Veel van mijn volgers wisten dat al, of volgden ook onze campagne, dus ik vermoed dat ik met bovenstaande inleiding geen nieuws breng.

Niet eerder vermengde ik mijn blog over externe communicatie, mijn vak, met mijn politieke bezigheden. Nu doe ik dat wel. Geen zorgen, volgende week is er weer een blog waarin ik de actualiteit op de gebruikelijke wijze door mijn communicatie-bril beschouw.

Ik heb de afgelopen dagen nog eens door de (tot nu toe al 412, je leest op dit moment nummer 413) eerder verschenen blogs op deze site gebladerd. Daarin heb ik regelmatig kritiek en complimenten uitgedeeld op politici in hun communicatie. En vanaf nu moet ik dus zelf gaan waarmaken wat ik al die tijd beweerde. Ik heb de lat hoog gelegd, dat realiseer ik me. Een mooie uitdaging, die ik met veel plezier aanga.

Tegelijkertijd hoop ik dat alle volgers van dit blog mij scherp willen houden door mij stevig om de oren te meppen met mijn eigen blogs als ik iets doe of zeg wat in strijd is met wat ik hier eerder beweerde.

Ik daag jullie uit, kom maar op.

2 reacties op “25 mrt 2022 – Uitdaging”

  1. M.Struycken schreef:

    Dit gaat jou heel goed lukken, Lukas.Maar, we blijven alert!!!!!

  2. Otto Albrecht schreef:

    Belangrijk is dat je dit mag doen. Je bent vrij gekozen door vrije burgers en je hebt van hen de opdracht en het recht gekregen om je vrij politiek uit te spreken. Dit alles omdat we in een democratie leven. Laten we de democratie koesteren. Zeker nu de Putins van deze wereld menen onze democratie te kunnen ondermijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *